Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-05-09@12:23:31 GMT

مراقب بازی با گاندو در لندن و پاریس باشید!

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۹۲۹۲۹

مراقب بازی با گاندو در لندن و پاریس باشید!

به گزارش آخرین نیوز به نقل از مشرق، «درراه مصدق قدم بردار!» این توصیه کوتاه اما با مفهوم قابل‌توجه را مدتی قبل دبیر کل گروهک نهضت آزادی به وزیر امور خارجه کرده است. ماجرا از جایی شروع شد که محمدجواد ظریف دریکی از جلسات شورای امنیت و پس از عدم همکاری اروپایی‌ها با ترامپ، در فرازی از سخنرانی‌اش به محمد مصدق اشاره‌کرده و دست به یک شباهت سازی تاریخی می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فردای آن روز هواداران و وابستگان نهضت آزادی به صحنه آمده و به تجلیل از وزیر خارجه می‌پردازد، نهضت آزادی در بیانیه‌اش از ظریف می‌خواهد در سیاست داخلی و خارجی پیرو راه مصدق شود! جالب آن‌که استفاده از نام مصدق چنان نهضت آزادی را به وجد آورد که برای اولین بار و به‌صورت علنی این گروه وزیر جمهوری اسلامی را مورد خطاب قرار داده و از او دعوت می‌کند سر پل گفتمانی میان آن‌ها شود.

محمد توسلی دبیر کل نهضت آزادی در شرح این واقعه به روزنامه شرق گفته است: «ما از زمان جنگ و حتی در حوادث دهه شصت منتقد نظام بوده‌ایم؛ نهضت آزادی بعد از سخنان ظریف به این نتیجه رسید، که وزیری در حکومت وجود دارد که حرفه‌ای و توانمند است؛ پس ما نمی‌توانیم نسبت به عملکرد او در برجام بی‌تفاوت باشیم! آمدن ظریف به سمت مصدق یک فرصت است!»

در آن روزها صدها اکانت و صفحات منتسب به هواداران ظریف در شبکه‌های اجتماعی با آب‌وتاب فراوان سخنان وزیر خارجه را پوشش داده و البته کسی نپرسید متن این سخنرانی را چه کسی تهیه‌کرده و در اختیار ایشان قرار داده است و البته هیچ‌گاه معلوم نشد نهضت آزادی و گروهک مرتد جبهه ملی چگونه به‌صورت اتفاقی وارد این عملیات شده‌اند.

ظریف و دستگاه اطلاع‌رسانی وزارت خارجه حتی نسبت به پخش یک سریال تلویزیونی نیز حساسیت دارند، آقای وزیر مدتی قبل در یک گپ و گفت مجازی چنان از پخش یک سریال ساده و کم‌هزینه عصبی شده بود که با فریادهای معروفش به آن واکنش نشان داده و گفته بود بهتر است از بدبختی‌های او نیز فیلمی بسازند.

این واکنش نشان می‌دهد که وزیر خارجه و همراهانش به‌خوبی فضای اجتماعی و سیاسی را رصد می‌کنند، پس حالا می‌توان یک سؤال مهم و جالب را مطرح کرد: ظریف چرا هیچ‌گاه نسبت به بیانیه نهضت آزادی واکنش نشان نداده و درخواست به همکاری از سوی نماینده یک سرویس جاسوسی خارجی باعث کمردرد؛ ناراحتی و عصبانیت آقای وزیر نشده است؟

البته پاسخ برای بسیاری روشن است؛ گروهی که اعضای نهضت آزادی را در ستاد انتخاباتی اصلاح‌طلبان (ناسا) جای گذاری کرده‌اند، همان جریانی است که برای وزیر متن سخنرانی آماده می‌کند و البته او را برای ورود به انتخابات تشویق کرده است. هرچند ظریف این پیشنهاد جذاب را با دست پس‌زده است؛ اما در پشت‌صحنه شرایط برای ورود «دیپلمات اصلاح‌طلب» به صحنه آماده است. این میدان سازی و بازی بااعتبار وزیر خارجه همان نقطه‌ای است که جواد ظریف از آن غفلت کرده و زمینه را برای رشد گاندوهایی خطرناک در کنار او فراهم نموده است.

به وزیر خارجه توصیه می‌شود بار دیگر فایل صوتی سخنانش در «کلاب هاوس» را گوش بدهد و با نگاهی حرفه‌ای و از زاویه یک آمریکایی یا یک اروپایی و یا حتی یک دیپلمات چینی آن را موردبررسی قرار دهد، این سخنان  نشان می‌دهد که وزیر خارجه علی‌رغم تکذیب‌های پی‌درپی، آغشته به مسائل سیاست داخلی شده است.

 نقطه عزیمت او به این مرحله نه از پیوستار یک دیپلمات درشان وزیر خارجه جمهوری اسلامی؛ بلکه از همان مرحله‌ای است که دام آن را مدتی قبل نهضت آزادی پهن و برخی مدیران وزارت خارجه برای آن کمپین کرده‌اند.

ظریف در آن گفتار مجازی که پیرامون سند راهبردی میان ایران و چین تدارک دیده‌شده بود؛ دچار خطاهای راهبردی می‌شود! قاعدتاً ظریف خوب می‌داند که تخفیف نقش آقای لاریجانی به‌عنوان شخصیتی که از طرف وزارت خارجه به چینی‌ها معرفی‌شده، در فضای پر پیچ رابطه میان تهران و پکن، مفهومی فراتر از یک انتخاب دیپلماتیک دارد، این سازمان‌دهی را نه یک سریال تلویزیونی بلکه چند گاندو واقعی برای او طراحی کرده‌اند.

وزیر خارجه که این روزها اصرار دارد نقش خود در دیپلماسی را «صفر درصد» اعلام کند، در آن گپ و گفت شبانه اعلام می‌کند تفاهم جدید تحت لیسانس برجام است. قاعدتاً این سطح از بی‌اطلاعی و اشتباه گویی از جانب وزیر دراین‌باره طبیعی نیست، زیرابه باور کارشناسان، BRI تلاش چینی‌ها برای اثربخشی بیشتر به مازاد تراز تجاری آن‌ها بعد از برنامه کاهش خرید اوراق آمریکا بوده است، آقای ظریف برای درک بهتر موضوع می‌تواند؛ به‌جای انجام یک مانور انتخاباتی و سنجش آن توسط دیگر همکارش در هیئت دولت؛ سری به وب‌سایت معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه بزند و ارزیابی‌های دقیق دراین‌باره را بخواند. در دورانی که دولت روحانی به تعبیر برخی اصلاح‌طلبان کشور را به حال خود رها کرده است، ظریف بیش از بقیه وزرای کابینه به استراحت و بازبینی در عمل نیاز دارد.

وارونه گویی های مقامات دولتی تنها به حضور محمد جواد ظریف در کلاب هاوس منتهی نمی شود. تقریبا بیشتر مقامات دولتی این روزها در این اپلیکیشن  حضور ثابت دارند و گاها با عناصر ضد انقلاب و برانداز وارد گفت و گو می شوند، هر چند داشتن ارتباط مستقیم با مردم از ارزش های والای انقلاب اسلامی محسوب می شود، اما ارائه بحث های حاشیه دار و چالش انگیز حتما سبب سوء استفاده  ضد انقلاب را فراهم خواهد کرد. به ویژه وقتی بدانیم  حتی بندر بن سلطان پدر تروریسم و تروریسم سازی نیز با برخی ایرانیان ضد انقلاب در همین شبکه مجازی جلسه شبانه داشته است.

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: وزارت خارجه وزیر خارجه نهضت آزادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۲۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی احساسی ستاره‌ای ۳۹ ساله با آبی‌های لندن؛ سیلوا چرا ۴ سال در چلسی ماند؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، ۳۵ سالگی در دنیای حرفه‌ای فوتبال، سنی است که اکثر بازیکنان در آن، تصمیم به بازنشستگی می‌گیرند. حتی از نظر فیزیکی، اگر شرایط بازی را داشته باشند، معمولا به تیم‌های کوچکتر می‌روند که با فشار کمتری مواجه شوند اما «ماجراجویی واقعی» برای ستاره‌ای مطرح در دنیای توپ گرد، تازه از این سن آغاز می‌شود:تیاگو سیلوا، مدافع میانی برزیلی تا این رده سنی در تیم‌های پورتو، دینامومسکو، فلومیننزه، آث میلان و پاری سن ژرمن توپ زده بود. با فلومیننزه، میلان و سن ژرمن حداکثر به قهرمانی لیگ داخلی رسیده و در کارنامه اش قهرمانی هم قاره ثبت نشده بود.

او که حالا ۳۹ ساله شده، ۴ سال قبل چلسی را برگزید که یک سال برایش بازی کند و بعد به کارش به عنوان بازیکن حرفه‌ای خاتمه دهد. با این وجود ۴ سال نزد لندنی‌ها ماند و حالا به عنوان یک اسطوره تیم آبی پوش اقدام به ترک استمفوردبریج در پایان فصل اقدام می‌کند.

همین دو، سه روز قبل بود که از طریق فضای مجازی به همه از جمله هواداران بیشمارش اطلاع داد در پایان فصل با اتمام قراردادش از تیم لیگ برتری جدا می‌شود.

*احساس اسطوره به چلسی

او در پیام خود گفت: «چلسی برای من اهمیت و جایگاه بسیاری دارد. در سال ۲۰۲۰ با این قصد که فقط یک سال اینجا بمانم، آمدم. اما حضورم در تیم اکنون ۴ سال شده، همین مشخص می‌کند چقدر چلسی برای مهم است و در دلم جای دارد.

مدافعی که برای تیم ملی برزیل ۱۱۳ بازی کرده و ۷ گل زده، در حالی تصمیمش را در پایان فصل جاری عملی می‌کند که با کسب مدال قهرمانی لیگ قهرمان اروپا در چمدانش می‌رود. البته در این سن، بازهم هدفش بازی کردن است و ظاهرا می‌خواهد در وطن و زادگاهش که بازی کردن را شروع کرد و مطرح شد، با ورود به تیمی سرانجام کفش هایش را بیاویزد.

از طرفی وداعش با تیم در حالی خواهد بود که همه دوستداران فوتبال، از وی خاطره بازیکنی حرفه‌ای و جنتلمن در داخل و خارج از مستطیل سبز را دارند؛ ستاره‌ای که در زمین، قدرت هدایت و رهبری بالایی داشته و مثل فرماندهی واقعی، هم تیمی هایش را هدایت کرده است. در خارج از زمین نیز رفتارش، به واقع سرمشق برای خیلی‌ها بوده است.

به باور بسیاری از تحلیل گران، چلسی اگر او را در اختیار نمی‌داشت، به مشکلات بیشتری در مدت این چند سال بر می‌خورد. حالا هم مقام‌های تصمیم گیرنده در باشگاه، در تلاشند مدافعی در حد و اندازه‌های او را به خدمت گیرند که قادر باشد جای خالی اش را در تیم فصل آینده پر کند.

*سیلوا و کسب اولین قهرمانی اروپا در ۳۶ سالگی

صرف نظر از ویژگی‌ها و سوابقش، هیچکس ۴ سال قبل نمی‌توانست پیش بینی کند دوران حرفه‌ای او در تیم لیگ برتری در نهایت چگونه خواهد شد. به خصوص که می‌خواست برای یک فصل در آنجا فعالیت کند.

در آن موقع «تیاگوی» کهنه کار ۸ سال برای پاریسی‌ها بازی کرده بود. آبی‌ها هم به اصرار سرمربی وقت تیم (فرانک لمپارد) دنبال برطرف کردن مشکل قلب خط دفاع خود حداقل به صورت موقت بودند. انتخابش در آن سن و سال به باور رسانه‌ها یک جور «ریسک کردن» به حساب می‌آمد، اما مقام‌های تیم به کارایی، کیفیت و تجربه اش، ایمان داشتند. پس با او قرارداد یک ساله‌ای بسته شد. آن هم در شرایطی که باشگاه خرید‌های گرانقیمتی مثل کای هاورتس و تیمو ورنر برای خط حمله کرده و بودجه زیادی برای خط دفاع باقی نمانده بود.

اما ستاره برزیلی یک فصل که ماند هیچ، حتی حضورش به ۴ سال و انجام ۱۵۱ بازی هم منجرشد. چرا؟ چون از بدو ورودش باعث سازماندهی دفاعی تیم شد. ضمن آنکه یکی از بهترین مدافعان میانی لیگ برتر در این مدت بوده است.

در این دوره سیلوا ارتباطی ناگسستنی با هواداران برقرارکرد. در زمانی که دوستداران تیم از عملکرد باشگاه در امر نقل و انتقالات ناراحت بودند، به عنوان استادی واقعی با هنر زیباسازی، اشکالات دفاعی تیم را پوشش می‌داد.

حتی در این مدت تکل‌های بی نقصی زد و ضربه‌های سرش در محوط جریمه خودی، به دفاع بهتر تیم کمک کرد و در محوطه جریمه حریفان، تهدیدی برای ورود به دروازه و گل شدن بود.

علاوه بر این در یک شب سرنوشت ساز در فینال لیگ قهرمانان اروپا در پورتو و در سال ۲۰۲۱، با کسب مقام نخست، اثری پاک نشدنی در قلب چلسی برجای گذاشت.

او آن موقع با وجودی که با مشکل مصدومیت دست و پنجه نرم می‌کرد، گزینه مورد نظر توماس توخل، سرمربی آلمانی آن هنگام چلسی بود و در بازی نهایی مقابل منچسترسیتی به میدان رفت و در رسیدن تیم به ایستگاه پایانی و دست یابی به جام سهم داشت؛ و البته به این افتخار بزرگ، لژیونر برزیلی در ۳۶ سالگی رسید!

*چلسی یعنی خانواده سیلوا

سیلوا که حالا به عنوان یک بازیکن بزرگ ثبت شده در تاریخ چلسی، اقدام به ترک لندن می‌کند، می‌گوید:«نه فقط برای من بلکه برای خانواده ام نیز چلسی اهمیت ویژه‌ای دارد. پسرانم اکنون در تیم پایه باشگاه بازی می‌کنند که همین افتخاری بزرگ برای من و خانواده ام است که بخشی از خانواده بزرگ باشگاه باشیم. امیدوارم دو پسرم همین جا به فراگیری فوتبال ادامه دهند و بتوانند در آینده بخشی از این باشگاه قدیمی و با افتخار باشند.»

وی ادامه می‌دهد: «در مورد حضورم در اینجا، می‌توان گفت عشقی وصف ناپذیر بوده که فقط و فقط بابت همه چیز باید تشکر کنم. بدیهی است وقتی کارم را در اینجا شروع شد، زمانی بود که متاسفانه همه گیری بیماری کرونا وجود داشت. بنابر این هیچ هواداری در ورزشگاه نبود. اما از طریق رسانه‌های اجتماعی، توانستم با هواداران ارتباط صمیمانه‌ای بگیرم. این ارتباط بعد با پایان همه گیری و بازگشت هواداران به ورزشگاه بهتر شد تا جایی که همیشه با محبت و احترام زیادی از طرف آنها مواجه شدم. در عین حال فکر می‌کنم در تمام این مدت ۴ سال، با تمام وجود برای پیشرفت و موفقیت، نهایت تلاشم را کردم. اما متاسفانه هر چیزی، یک شروع، یک میانه و یک پایان دارد. خداحافظی من به این معنی نیست که این یک پایان قطعی است. امیدوارم در را باز بگذارم تا در آینده برگردم، البته در نقشی دیگر»

*بازگشت به چلسی شاید در آینده

حالا همانگونه که مدافع پرسابقه برزیلی می‌گوید، این امکان هست که در آینده و در نقشی متفاوت وی به باشگاه لندنی بازگردد.طبق اطلاعاتی که روزنامه گاردین ارائه کرده، وی از چند سال قبل تصمیم گرفت بعد از اتمام دوران بازی، به مربیگری واردشود. به همین منظور در دوره‌های مقدماتی مربیگری شرکت کرد و مدارک اولیه را گرفت. حالا هم قصد دارد مدارک بالاتر را در آینده بعد از گذراندن دوره‌های عالی کسب کند. به این ترتیب احتمال این که بازهم به چلسی بازگردد و به محبوب خودش خدمت کند، وجود دارد.

ریوالدو، ستاره بزرگ سابق سلسائو در این مورد می‌گوید:تیاگو رهبری واقعی است که می‌داند چگونه بازیکنان را در زمین مدیریت کند. اگر مربی شود، عالی خواهد بود. او بازیکن بزرگی بوده و سابقه درخشانی هم دارد. به باورم می‌تواند یک مربی خوب و موفق شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیوار زرد؛ از پاریس تا لندن
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان زا می شوند!
  • مسکو: به اخراج وابسته نظامی روسیه توسط لندن پاسخ می‌دهیم
  • انگلیس سفیر مسکو را احضار کرد
  • پاریس ۰-۱ دورتموند | پسران ترزیچ، مسافران لندن شدند
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • روسیه در واکنش به تهدید انگلیس، حمله به تاسیسات این کشور را حق خود دانست
  • در صورت تحقق تهدیدهای لندن، احتمال حمله روسیه به تاسیسات نظامی انگلیس وجود دارد
  • خداحافظی احساسی ستاره‌ای ۳۹ ساله با آبی‌های لندن؛ سیلوا چرا ۴ سال در چلسی ماند؟
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی